English Hungarian Polish Portuguese Română Nederlands
De Jager Detachering

Cazare

Este important pentru noi să vă acomodați în scurt timp în Olanda. De aceea, dacă doriți, vă putem oferi condiții de cazare excelente. Oferim cazare în propriile noastre spații de cazare, care întrunesc cel puțin normele de acordare a mărcii SNF. Astfel, vă bazați întotdeauna pe o locuință bună. Mai jos puteți vedea câteva fotografii pentru a vă face o impresie cu privire la spațiile de cazare pe care vi le putem oferi.

ABU wil A-1-verloning voor eigen leden kunnen verbieden

Wat is A1-verloning? Laten we het gemakshalve de A1 noemen: de snelweg naar goedkoop, goedkoper, goedkoopst inhuren van uitzendarbeid. Uitzendkrachten zijn dan niet langer werkzaam via een in Nederland gevestigd uitzendbureau, maar via een in het buitenland gevestigde uitzender onder het buitenlandse recht. Ze werken in Nederland in het kader van het vrij verkeer van diensten.

Lees verder

ABU en NBBU: werk- en inkomenszekerheid uitzendkrachten én gelijk speelveld

De uitzendkoepels ABU en NBBU zetten in op meer werk- en inkomenszekerheid voor uitzendkrachten én een gelijk speelveld bij de start van de onderhandelingen met de vakbonden over een nieuwe cao voor uitzendkrachten.

Lees verder

Uitzendbranche aanjager van herstel zakelijke dienstverlening

“We verwachten dat de uitzendbranche de aanjager zal zijn van herstel van de zakelijke dienstverlening als geheel,” zegt Ingrid Laane, sector econoom Zakelijke Dienstverlening ABN AMRO.

Lees verder