English Hungarian Polish Portuguese Română Nederlands
De Jager Detachering

Cazare

Este important pentru noi să vă acomodați în scurt timp în Olanda. De aceea, dacă doriți, vă putem oferi condiții de cazare excelente. Oferim cazare în propriile noastre spații de cazare, care întrunesc cel puțin normele de acordare a mărcii SNF. Astfel, vă bazați întotdeauna pe o locuință bună. Mai jos puteți vedea câteva fotografii pentru a vă face o impresie cu privire la spațiile de cazare pe care vi le putem oferi.

Nieuwe campagne: ABU. Dat werkt voor iedereen beter.

De ABU lanceert vandaag een campagne die het goede werk van de ABU en zijn leden benadrukt maar ook ‘ongemakkelijke zaken’ aankaart. De campagne heet: ABU. Dat werkt voor iedereen beter. Hij loopt tot en met eind 2021. Het doel is om het imago van de uitzendbranche bij de politiek-bestuurlijke doelgroep en stakeholders te verbeteren en ABU-leden te positioneren als probleemoplossers van de arbeidsmarkt.

Lees verder

Uitwerking adviezen Borstlap en WRR op lange termijn is goede zaak

Vandaag heeft het kabinet via een brief aan de Tweede Kamer gereageerd op de rapporten van de Commissie Regulering van Werk (de zogenaamde commissie-Borstlap) en de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).

Lees verder

Alleen samen krijgen we zoveel mogelijk mensen aan het werk

450.000 mensen zonder baan. En dat worden er nog meer. De vooruitzichten op de arbeidsmarkt zijn niet rooskleurig. Minister Koolmees stelt 1,4 miljard euro beschikbaar om mensen snel aan het werk te helpen.

Lees verder