Arbeidsvoorwaarden

Goed en veilig werken
bij De Jager Detachering

Bij De Jager Detachering krijg jij als medewerker goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao van de opdrachtgever. Jouw arbeidsovereenkomst is op basis van de ABU-cao. Zo ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Bij De Jager Detachering vinden we het belangrijk dat onze medewerkers kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Daarom werken wij volgens de cao van de opdrachtgever en is jouw arbeidsovereenkomst gebaseerd op de ABU-cao. Dit betekent dat je kunt rekenen op een eerlijk salaris, vakantiedagen en vakantiegeld. Bovendien bouw je bij ons pensioen op.

Arbeidsovereenkomst gebaseerd op de ABU-cao

Maar goede arbeidsvoorwaarden zijn voor ons meer dan alleen het naleven van de cao. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd en gesteund voelen. Daarom krijg je bij ons gratis werkkleding en werkschoenen en zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden.

Kortom, bij De Jager Detachering kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en de juiste ondersteuning om jouw carrière verder te ontwikkelen.

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons