Huisvesting

Goede en
veilige huisvesting

Als medewerker bij De Jager Detachering hoef jij je geen zorgen te maken over huisvesting in Nederland. Wij zorgen ervoor dat jij goed gehuisvest bent tijdens jouw werkperiode. Of je nu alleen werkt of met een groep collega's, wij bieden jou een comfortabele en veilige accommodatie.

Huisvesting

Als toekomstige medewerker van De Jager Detachering hoef je je geen zorgen te maken over huisvesting. Of je nu alleen werkt of met een groep collega's, wij bieden jou een comfortabele en veilige accommodatie. Al onze woonlocaties zijn gecertificeerd conform SNF normering. De huisvesting die De Jager Detachering je aanbied is niet kosteloos, hiervoor vragen wij een geringe bijdrage.

Informatie over huisvesting bij De Jager Detachering

Bij aankomst zal De Jager Detachering jou vertellen waar je zal worden gehuisvest. Dit is afhankelijk van de beschikbare plek op dat moment. Beddengoed (deken, kussen en laken), pannenset en keukengerei moet je zelf meenemen. (huisdieren zijn NIET toegestaan)

Locatie Rilland

Op onze locatie in Rilland kunnen we totaal 300 mensen huisvesten. Het gebouw bestaat uit een gerenoveerd gedeelte en biedt plaats aan 200 mensen en een nieuwbouw gedeelte waar we 100 mensen kunnen huisvesten.

In het gerenoveerde gedeelte zijn 2 persoons kamers gerealiseerd met een eigen badkamer en toilet. In dit gedeelte maak je gebruik van de gezamenlijke eetzaal en keuken waar voldoende ruimte is om je eigen eten klaar te maken en te nuttigen.

Iedere kamer heeft de beschikking over een eigen koel-vrieskast en voorraadkast. Tevens kan je gratis gebruik maken van de wasmachines in de gezamenlijke wasruimte.  

In het nieuwbouw gedeelte zijn appartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn geschikt voor 3,4,5 of 6 personen. Er zijn 1- en 2 persoons slaapkamers. In deze appartementen maak je gebruik van een gezamenlijk toilet, badkamer (met wasmachine) en keuken, ook is er een gezamenlijke woon- en eetkamer waarbij je gezellig met je medebewoners kunt eten en ontspannen. 

Overal in het gebouw is gratis WIFI beschikbaar. Op de parkeerterreinen rondom het gebouw is voldoende ruimte om jou eigen auto te parkeren. 

Locatie Hoedekenskerke

Op deze locatie bieden wij huisvesting aan voor 40 personen. De kamers op deze locatie zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van een eigen badkamer en toilet. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen koelkast/diepvries en voorraadkast.  

Je kunt op deze locatie ook gebruikmaken van onze gemeenschappelijke faciliteiten, zoals: de keuken, eetruimte en woonkamer. Hier kun je samen met andere collega's genieten van een gezellige maaltijd of ontspannen na een lange werkdag. Wasmachines en Wi-Fi zijn gratis beschikbaar. Rondom het gebouw is voldoende parkeerruimte beschikbaar om je eigen auto te kunnen parkeren. 

Locatie Wolphaartsdijk

Onze locatie Wolphaartsdijk biedt plaats voor 32 personen. Op deze locatie zijn 2 persoons kamers gerealiseerd. Deze zijn voorzien van; eigen badkamer, toilet. Ook heb je per kamer de beschikking over een koel-vrieskast en voorraadkast. In de gezamenlijke woonkamer en keuken kan je je eigen potje koken en gezellig ontspannen met jou medebewoners. Gebruik van wasmachines in de gezamenlijke wasruimte en WIFI zijn gratis beschikbaar. Op het terrein voor het gebouw kan je je eigen auto parkeren.

Locatie Yerseke camping

Op onze locaties in Yerseke bieden wij unieke huisvestingsmogelijkheden aan in de vorm van gezellig ingerichte huisjes. Ieder huisje bied plaats aan 4 personen en beschikt over twee 1- persoons en één 2-persoonsslaapkamer. Ook heeft elk huisje een badkamer, keuken (voorzien van kookplaat, koel-vrieskast en magnetron), wasmachine (gebruik gratis) en woon-/eetkamer. Rondom het huisje is een grote tuin waar je voldoende ruimte hebt om met mooi weer te recreëren en/of te ontspannen. Ook in deze huisjes is er gratis WIFI ter beschikking, Parkeren van de eigen auto kan op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen aan de rand van het park. 

Locatie Bungalowpark Familyland

Op dit park bieden wij 4 persoons huisjes aan met één 2 persoons- en twee 1-persoonsslaapkamers. Daarnaast is er een gemeenschappelijke keuken (met kookplaat, koel-vrieskast en magnetron), woon- en eetkamer beschikbaar waar je gezellig samen kunt komen om te eten en te ontspannen met je medebewoners. Er is gratis WIFI beschikbaar. Wasmachines zijn voldoende aanwezig in de gezamenlijke wasruimte van het park. Bij de ingang van het park is voldoende ruimte om je eigen auto te parkeren. 

Locatie Reguliere woningen en appartementen

In de regio waar je komt te werken bieden wij ook reguliere woningen en appartementen aan. De woningen bieden plaats aan 4-5 personen. Badkamer (met wasmachine), keuken (voorzien van kookplaat, koel-vrieskast en magnetron), toilet, woon- en eetkamer zijn voor gezamenlijk gebruik. Je hebt beschikking over een eigen slaapkamer waar je je even terug kan trekken. Rondom de woningen is er voldoende ruimte om bij mooi weer buiten te kunnen recreëren en jou echt het gevoel van een 'eigen plekje' te geven. In al deze woningen is gratis WIFI beschikbaar. Bij de woningen is voldoende plaats om jou eigen auto te parkeren. Ook is het mogelijk dat je gehuisvest worden in een van onze appartementencomplexen, deze bestaan uit verschillende appartementen/kamers, die ook van alle gemakken zijn voorzien. Je heb in deze complexen de beschikking over een eigen slaapkamer (1 of 2- persoons), en kan gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten zoals: keuken, badkamer (met wasmachine), toilet, woon- en eetkamer. 

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons