Over ons

Solide en flexibel, dat is
De Jager Detachering in het kort

In 2004 is De Jager Detachering als familiebedrijf begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie. Als werknemer word je tewerkgesteld bij een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren, zoals agrarische sector, fruitteelt, schaal- en schelpdierenindustrie, visverwerking, metaalindustrie en recycling. We werken vanuit onze kernwaarden solide en flexibel.

Werknemers

Jaar actief

Actief in

 

Over ons

De Jager Detachering is al jaren een betrouwbare partner in het uitzenden van medewerkers in Zuidwest-Nederland. In 2004 is De Jager Detachering als familiebedrijf begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie.

Onze uitzendkrachten worden tewerkgesteld bij een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren, zoals in de agrarische sector, de fruitteelt, de schaal-, schelpdierenindustrie, de visverwerking, de metaalindustrie en de recycling. We werken vanuit onze kernwaarden solide en flexibel.

 

Missie van De Jager Detachering

We zijn een solide en betrouwbare partner in flexibele arbeidskrachten voor opdrachtgevers in de regio die oplossingen biedt voor tijdelijk personeel door inzet van gemotiveerde Europese arbeidskrachten. Dit doen we door:

 

Visie van De Jager Detachering

Wij willen een toonaangevende partner zijn in onze regio voor de invulling van (tijdelijk) personeel door de inzet van Europese arbeidskrachten. Dit doen we door:

 

Certificering

De Jager Detachering werkt uitsluitend volgens de geldende normen:

 

Kortom: Solide en flexibel, dat is De Jager Detachering in het kort.

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan? Begin je dag goed bij De Jager Detachering en schrijf je meteen in! Of je nu op zoek bent naar een baan in de land- en tuinbouw, de metaalindustrie of de recycling, wij hebben de baan voor jou.

Branches

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons