Over ons

Solide en flexibel, dat is
De Jager Detachering in het kort

In 2004 is De Jager Detachering als familiebedrijf begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie. Als werknemer word je tewerkgesteld bij een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren, zoals agrarische sector, fruitteelt, schaal- en schelpdierenindustrie, visverwerking, metaalindustrie en recycling. We werken vanuit onze kernwaarden solide en flexibel.

Werknemers

Jaar actief

Actief in

 

Over ons

De Jager Detachering is al jaren een betrouwbare partner in het uitzenden van medewerkers in Zuidwest-Nederland. In 2004 is De Jager Detachering als familiebedrijf begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie.

Onze uitzendkrachten worden tewerkgesteld bij een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren, zoals in de agrarische sector, de fruitteelt, de schaal-, schelpdierenindustrie, de visverwerking, de metaalindustrie en de recycling. We werken vanuit onze kernwaarden solide en flexibel.

 

Missie van De Jager Detachering

We zijn een solide en betrouwbare partner in flexibele arbeidskrachten voor opdrachtgevers in de regio die oplossingen biedt voor tijdelijk personeel door inzet van gemotiveerde Europese arbeidskrachten. Dit doen we door:

 

Visie van De Jager Detachering

Wij willen een toonaangevende partner zijn in onze regio voor de invulling van (tijdelijk) personeel door de inzet van Europese arbeidskrachten. Dit doen we door:

 

Certificering

De Jager Detachering werkt uitsluitend volgens de geldende normen:

 

Kortom: Solide en flexibel, dat is De Jager Detachering in het kort.

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons