Branches

Wij werken met
diverse branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Branches

Wij bieden voornamelijk werkzaamheden aan op het gebied van sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten. Bij ons kun je terecht voor diverse uitdagingen in verschillende branches en helpen wij je graag bij het vinden van passend werk. Wij bieden mogelijkheden voor zowel tijdelijk als vast werk en zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Bij De Jager Detachering begrijpen we dat het belangrijk is om goed voorbereid aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers. Daarom willen we graag enkele belangrijke zaken benadrukken. Allereerst kunnen we geen garantie geven dat partners bij elkaar komen te werken. Dit hangt af van waar er plek is bij onze verschillende opdrachtgevers. Bij aankomst zullen wij je dan ook informeren bij welk bedrijf je kunt starten. We doen ons best om iedereen van een vaste werkplek te voorzien. Daarnaast verstrekken wij gratis werkkleding en werkschoenen zodat je veilig en comfortabel aan het werk kunt. Op je eerste werkdag is er bovendien altijd iemand aanwezig om je informatie te geven over het bedrijf waar je gaat werken.

Vlees, vis en mosselen

Deze branche omvat sorteerwerkzaamheden en palletwerkzaamheden, waarbij je minimaal 40 uur per week werkt en de mogelijkheid hebt om overuren te maken. 

De werkzaamheden vinden plaats in de maanden juli tot en met september en worden uitgevoerd onder natte en koude omstandigheden. 

Uien en aardappelen

Bij De Jager Detachering bieden we ook mogelijkheden om te werken in de branche uien en aardappelen. In deze branche zijn de werkzaamheden onder andere het sorteren van uien vanaf een lopende band of het inpakken van uien. Je werkt hier minimaal 40 uur per week en hebt de mogelijkheid om overuren te maken. 

De werkzaamheden in deze branche vinden het hele jaar door plaats, van januari tot en met december.

Groente en fruitverwerking

In deze branche houden de werkzaamheden onder andere in het sorteren van groente en fruit en het uitvoeren van palletwerkzaamheden. Je werkt hier minimaal 40 uur per week en hebt de mogelijkheid om overuren te maken.

De werkzaamheden in deze branche vinden plaats van juni tot en met december. 

Conservenfabriek

Werken in de conservenbranche is een uitdaging waarbij je de verpakkingen sorteer- en controleertaken op je neemt. Hierbij kun je rekenen op een werkweek van minimaal 40 uur, met de mogelijkheid om overuren te maken. Bovendien is dit werk het hele jaar door beschikbaar, van januari tot december, en vindt het plaats in een heerlijk droge werkomgeving.

Werken in de conservenbranche biedt een smaakvolle, dynamische werkomgeving voor diegenen die graag deel uitmaken van een team dat zich richt op kwaliteit en efficiëntie in de productie van voedingsmiddelen.

Landbouw en fruitpluk

Het werken in de landbouw en fruitpluk is een afwisselende en actieve uitdaging waarbij je taken uitvoert zoals het wieden van onkruid, planten en snijwerkzaamheden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plukken van heerlijke appels en peren. Als werknemer in deze branche kun je rekenen op een minimale werkweek van 40 uur, met de mogelijkheid om extra uren te maken. Dit werk vindt voornamelijk plaats van mei tot en met september, afhankelijk van de oogstperiode.

De werkomstandigheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden, maar over het algemeen is het werken in de buitenlucht een verfrissende afwisseling. Werken in de landbouw en fruitpluk biedt een uitdagende en dynamische werkomgeving voor diegenen die graag deel uitmaken van een team dat zich richt op kwaliteit en efficiëntie in de productie van gezonde voedingsmiddelen.

Metaalbewerking en recycling

Werken in de metaalbewerking en recycling branche is een uitdagende en dynamische baan waarbij je betrokken bent bij verschillende taken, zoals schuren, lassen, zagen en verfwerkzaamheden. Daarnaast houd je je bezig met het sorteren van afval, wat bijdraagt aan het duurzame proces van recycling. Als werknemer kun je rekenen op een minimale werkweek van 40 uur, met de mogelijkheid om extra uren te maken. 

Dit werk vindt het hele jaar door plaats, van januari tot december. De werkomstandigheden zijn uitstekend, met een droge ruimte waarin de temperatuur op een aangename 18 graden wordt gehouden. Werken in de metaalbewerking en recycling branche biedt een uitdagende en dynamische werkomgeving voor diegenen die graag deel uitmaken van een team dat zich richt op kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid in de productie van hoogwaardige materialen.

Voedingsindustrie

Werken in de voedingsindustrie biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving waarbij je betrokken bent bij sorteer- en inpakwerkzaamheden van verse en diepvriesproducten. Als werknemer kun je rekenen op een minimale werkweek van 40 uur met de mogelijkheid om extra uren te maken. Dit werk vindt het hele jaar door plaats, van januari tot december. De werkomstandigheden zijn uitstekend, met een droge ruimte waarin de temperatuur op een aangename 18 graden wordt gehouden.

 

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons