Communicatie

Je kunt in jouw
eigen taal communiceren

Bij De Jager Detachering kun jij in jouw eigen taal communiceren, zodat jij je thuis voelt tijdens jouw werkperiode in Nederland. Alles wordt afgestemd in je eigen taal, waardoor de communicatie soepel verloopt.

Communicatie

Bij De Jager Detachering vinden we het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens je werkperiode in Nederland. Daarom kun je bij ons communiceren in je moedertaal, zodat je je niet alleen begrepen voelt, maar ook alle informatie en instructies goed kunt begrijpen. Dit zorgt voor een soepele en efficiënte communicatie tussen jou en ons team.

Meertalige communicatie bij De Jager Detachering

Onze medewerkers zijn getraind om te communiceren in verschillende talen, waardoor we in staat zijn om ons aan te passen aan jouw taalvoorkeur. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over eventuele taalbarrières en kun je je volledig concentreren op je werk.

Of je nu Engels, Spaans, Frans, Pools of een andere taal spreekt, bij De Jager Detachering zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt en volledig geïnformeerd bent over alles wat met jouw werk te maken heeft.

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons