Salaris

Jij krijgt een
eerlijk salaris

Natuurlijk hecht jij veel waarde aan een eerlijk salaris. Bij De Jager Detachering begrijpen wij dat als geen ander en daarom zorgen wij ervoor dat jij als medewerker bij ons altijd krijgt waar je recht op hebt. Of je nu werkzaam bent in de voedsel- of in de metaalindustrie, bij ons word jij beloond naar jouw waarde.

Salaris

Bij De Jager Detachering begrijpen wij dat een eerlijk salaris belangrijk is voor onze medewerkers. Wij zorgen er dan ook voor dat jij altijd krijgt waar je recht op hebt, ongeacht in welke sector je werkzaam bent. 

Belangrijk om te weten voordat je bij ons aan de slag gaat

Belangrijk om te weten is dat je in het bezit moet zijn van een persoonlijk bankrekeningnummer in euro's. De betaling van het loon vindt plaats per 4 weken. Wij verstrekken geen voorschotten.

Huisvesting, vervoer en verzekeringen

Bij De Jager Detachering willen we dat onze medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over huisvesting, vervoer en zorgverzekering. Daarom bieden wij deze voorzieningen aan tegen een gereduceerd tarief.

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons