Vervoer

Vervoerservice
of eigen vervoer

Bij De Jager Detachering kun jij gebruik maken van ons vervoer tijdens jouw werkperiode in Nederland. Wij beschikken over auto's, busjes en fietsen, waardoor jij je gemakkelijk kunt verplaatsen en je makkelijk naar je werkplek kunt rijden.

Vervoer

Wij begrijpen dat het vinden van passend vervoer een belangrijk aspect is bij het werken in een nieuwe omgeving. Daarom nemen wij dit graag voor onze rekening, zodat jij je kunt focussen op je werk en je comfortabel kunt verplaatsen tussen huisvesting en werkplek.

Vervoerservice of eigen vervoer

Onze vervoerservice omvat het ophalen en terugbrengen van jou vanuit je huisvesting naar je werkplek. De reistijd bedraagt doorgaans tussen de 15 en 50 minuten. In sommige gevallen kan het zijn dat je de mogelijkheid hebt om zelf te reizen als de afstand tussen de accommodatie en de werkplek kort is. Dit gaat dan uiteraard op eigen kosten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een auto of bus te besturen, als je hiervoor in aanmerking komt. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een fiets. 

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons