Administratie

Wij nemen de
administratie uit handen

Bij De Jager Detachering nemen we niet alleen de werving en selectie van geschikt personeel uit handen, maar verzorgen we ook de volledige personeelsadministratie. Zo kun jij als opdrachtgever volledig focussen op de kernactiviteiten. Wij betalen het loon uit op een Nederlandse of buitenlandse bankrekening en maken afspraken over de werktijden.

Administratie

Bij De Jager Detachering begrijpen we dat het regelen van de personeelsadministratie een tijdrovende klus kan zijn. Daarom nemen wij deze zorg graag uit handen. Als opdrachtgever hoef jij je geen zorgen te maken over administratieve rompslomp, zodat jij je volledig kunt richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

Personeelsadministratie

Wij verzorgen de volledige personeelsadministratie, inclusief het uitbetalen van het loon op een Nederlandse of buitenlandse bankrekening en het maken van afspraken over de werktijden van de uitzendkracht. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de betalingen en planning van jouw flexibele personeel.

Maak zorgeloos gebruik van onze uitzendkrachten

Daarnaast bieden wij opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van de G-rekening. Deze rekening is bedoeld om de afdracht van loonheffingen te garanderen en zo te voorkomen dat jij als opdrachtgever in de problemen komt met de Belastingdienst. Zo kun je zorgeloos gebruik maken van onze uitzendkrachten, zonder je druk te maken over administratieve verplichtingen.

Kortom, bij De Jager Detachering kun je rekenen op een soepele en betrouwbare afhandeling van alle personeelsadministratie, zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijfsactiviteiten.

Werving en selectie

Bij De Jager Detachering begrijpen we dat het vinden van goed en gemotiveerd personeel een tijdrovende klus kan zijn. Daarom nemen wij deze zorg graag uit handen. Met ons uitgebreide bestand aan uitzendkrachten selecteren wij de meest geschikte medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Administratie

Huisvesting en vervoer

Facturatie en verloning

Over ons