Huisvesting en vervoer

Huisvestingsoplossingen
en vervoer

Bij De Jager Detachering bieden we niet alleen hooggekwalificeerd personeel, maar we ontzorgen ook met de huisvesting van uw medewerkers in Nederland. We hebben diverse huisvestingslocaties en vervoersmogelijkheden, zoals bedrijfsauto's, bussen en fietsen, om het woon-werkverkeer te organiseren. Laat ons uw zorgen uit handen nemen en uw personeel optimaal faciliteren.

Huisvesting en vervoer

Bij De Jager Detachering begrijpen we dat het organiseren van huisvesting en vervoer voor jouw medewerkers een tijdrovende en stressvolle taak kan zijn. Daarom bieden wij een complete oplossing voor deze uitdagingen. Wij zorgen voor de huisvesting van jouw medewerkers op onze diverse locaties in Nederland en bieden verschillende vervoersmogelijkheden aan, zoals bedrijfsauto's, bussen en fietsen, om het woon-werkverkeer te organiseren.

Huisvestingsoplossingen

Met onze huisvestingsoplossingen zorgen we ervoor dat jouw medewerkers zich thuis voelen, ook als ze ver van huis zijn. Onze huisvestingslocaties zijn van hoge kwaliteit en bieden alle benodigde faciliteiten. Van meubels tot keukengerei en van beddengoed tot internet, alles is aanwezig om jouw medewerkers een comfortabel verblijf te bieden.

Passend vervoer

Daarnaast zorgen we voor passend vervoer om jouw medewerkers op tijd op de plaats van bestemming te krijgen. Met onze bedrijfsauto's, bussen en fietsen bieden we verschillende mogelijkheden om het woon-werkverkeer te organiseren. Zo kunnen jouw medewerkers zich snel en gemakkelijk verplaatsen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het regelen van vervoer.

Kortom, bij De Jager Detachering bieden we niet alleen hooggekwalificeerd personeel, maar ontzorgen we ook met de huisvesting en vervoer van jouw medewerkers. Laat ons jouw zorgen uit handen nemen en jouw personeel optimaal faciliteren.

Werving en selectie

Bij De Jager Detachering begrijpen we dat het vinden van goed en gemotiveerd personeel een tijdrovende klus kan zijn. Daarom nemen wij deze zorg graag uit handen. Met ons uitgebreide bestand aan uitzendkrachten selecteren wij de meest geschikte medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Administratie

Huisvesting en vervoer

Facturatie en verloning

Over ons