Werken bij De Jager Detachering

Solide en flexibel, dat is
De Jager Detachering in het kort

Bij De Jager Detachering zorgen we dat jij je snel thuis voelt op jouw nieuwe bestemming. We bieden veilige huisvesting en wijzen je de weg naar sociale activiteiten. Ook nemen we alle administratieve rompslomp voor onze rekening, zodat jij je kunt richten op je werk en je nieuwe leven. Begin vandaag nog met jouw avontuur bij De Jager Detachering.

Werknemers

Jaar actief

Actief in

 

Werken bij De Jager Detachering

Wij zijn er voor jou als werknemer en willen graag dat jij je bij ons thuis voelt. Als medewerker van De Jager Detachering ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een persoonlijke benadering. Wij willen jou helpen om je verder te ontwikkelen en zo je carrière een boost te geven.

Ontdek hieronder onze voordelen en mogelijkheden om te zien hoe we jouw werkervaring nog beter kunnen maken. Klik op de knoppen om meer te weten te komen over onze branches, salarissen, huisvesting en meer.

Branches

In de regio zijn er volop mogelijkheden in diverse branches, zoals land- en tuinbouw, fruitteelt, verwerking van groenten en fruit, visverwerking, metaalindustrie en recycling. Denk aan werkzaamheden zoals sorteren, inpakken, schoonmaken en oogsten.

Salaris

Huisvesting

Vervoer

Communicatie

Arbeidsvoorwaarden

Reizen naar Nederland

Over ons

Solide en flexibel, dat is
De Jager Detachering in het kort

In 2004 is De Jager Detachering als familiebedrijf begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie. Als werknemer word je tewerkgesteld bij een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren, zoals agrarische sector, fruitteelt, schaal- en schelpdierenindustrie, visverwerking, metaalindustrie en recycling. We werken vanuit onze kernwaarden solide en flexibel.

Lees meer
Onze certificeringen
SNA SNF
Wij zijn lid van de
ABU