Contact header

Contact

Heb jij vragen, klachten
of wil jij een afspraak maken?

Neem vandaag nog contact op met De Jager Detachering voor persoonlijk advies en op maat gemaakte detacheringoplossingen. Of je nu tijdelijke of langdurige medewerkers nodig hebt, of meer informatie wilt, ons deskundige team staat voor je klaar. We streven naar snelle respons en ondersteuning bij jouw zakelijke behoeften. Neem nu contact op en ontdek de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op bij De Jager Detachering en ontdek hoe we je kunnen helpen met al je vragen en wensen. We staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen op het gebied van personeelsdetachering. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke medewerkers, personeel voor de langere termijn of meer informatie wilt over onze diensten, ons deskundige team staat voor je klaar.

Gebruik de contactgegevens om direct met ons in contact te komen. We streven ernaar om snel te reageren en jouw zakelijke behoeften te begrijpen en te ondersteunen. Aarzel niet, neem contact met ons op en laat ons samen de juiste oplossing vinden voor jouw organisatie.

LET OP: Heb je vragen over jouw salaris, loonstroken of andere werkgerelateerde zaken? Dan staan wij bij De Jager Detachering voor je klaar om deze vragen te beantwoorden maar kun je ons bereiken via het telefoonnummer op onze website of stuur ons een e-mail naar info@dejagerdetachering.com

Contact image

Altijd op de hoogte blijven
van de laatste ontwikkelingen?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen of openstaande vacatures van De Jager Detachering door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je nu aan en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief rechtstreeks in je inbox!